'The Good Doctor' verlengd met een zesde seizoen

'The Good Doctor' verlengd met een zesde seizoen

Amerikaanse zender ABC heeft goed nieuws voor fans van The Good Doctor (2017– ): de serie gaat verder met een zesde seizoen. Sezoen 5 wordt momenteel wekelijks uitgezonden met in Nederland wekelijkse afleveringen op Videoland.

Ook de laatste afleveringen is The Good Doctor nog altijd populair met bijna 5 miljoen kijkers per aflevering in de VS. Freddie Highmore keert uiteraard terug als Dr. Shaun Murphy. Meer details over seizoen 6 zijn nu nog niet bekend.

In seizoen 5 zien we hoe iedereen in een feeststemming is na de terugkeer van Shaun en Lea uit Guatemala. Ondertussen komt een jonge alleenstaande moeder te weten dat haar zoon misschien kanker heeft gekregen uit een verrassende bron, en Mateo komt te weten of zijn eerdere problemen in Amerika zullen worden opgelost.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 6 te zien zal zijn. Op Videoland verschijnen elke maandag nieuwe afleveringen van seizoen 5.

The Good Doctor (2017‑ )
8.1
Kijk op Videoland • Een jonge chirurg met Savant syndroom is aangenomen op de pedriatrishe eenheid van een prestigieus ziekenhuis.
Beeld: Still 'The Good Doctor' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Videoland ViaplayThe Good Doctor (2017– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws