Marvel lanceert nieuwe beelden van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Marvel lanceert nieuwe beelden van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Met nog maar een maand te gaan voordat Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) in de bioscoop te zien is, komt Marvel met nieuwe details, beelden en onthullingen. Een nieuwe promo van de film is nu te zien.

Doctor Strange in the Multiverse Madness heeft een lange aanloop gehad. De film kende ups en downs, werd meerdere keren vertraagd en moest uiteraard een weg zien te vinden door complicaties vanwege de pandemie. Inmiddels hebben fans twee trailers kunnen zien, waarin beelden van Strange's nieuwe team voorbij flitsten. Toch weten we nog maar weinig. Met de nieuwe beelden wordt het mysterie alleen nog maar groter.

We zien dat Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) hulpt vraagt aan Wanda (Elizabeth Olsen). Ze is terughoudend en antwoordt dat er andere Avengers zijn die kunnen helpen. Strange wijst haar er echter op dat het haar ook goeds kan brengen en terug in de groep kan helpen na de acties in WandaVision (2020–2021).

Eerder werd bekendgemaakt dat de nieuwe film een speelduur zou hebben van bijna tweeënhalf uur. Hiermee zou de film een van de langste tot nu toe zijn binnen het geheel van MCU-films. Nu in de Verenigde Staten de kaartverkoop gestart is, is het duidelijk dat het allemaal wel meevalt en de film niet langer dan 2 uur en 6 minuten duurt.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf woensdag 4 mei in de bioscoop te zien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness' via Filmdepot
Tekst: Marvel Studios

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws