Het multiverse barst los in de nieuwe teaser van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Het multiverse barst los in de nieuwe teaser van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Over iets minder dan een maand kunnen Marvel-fans eindelijk genieten van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), waarin er veel op het spel staat. Marvel onthult vandaag alvast een gloednieuwe video die ons voorbereidt op een bizar schouwspel.

Na de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home (2021) is het multiversum nu echt losgebarsten. Doctor Strange voelt zich schuldig en heeft nachtmerries. Zijn daden blijven niet onbestraft en hij moet voor een groep oppermachtigen verschijnen. Wie zijn dit? Zijn dit de Watchers waar we eerder mee te maken kregen in Loki (2021– ) en What If...? (2021– )? Ook komen meerdere versies van Wanda voorbij en zien we een zombieversie van Strange…

In de nieuwe teaser zien we dat Dr. Stephen Strange elke nacht dezelfde droom heeft en dat ook Elizabeth Olsens Wanda Maximoff slapeloze nachten beleeft. Opvallend is de terugkeer van haar accent dat kijkers misten in WandaVision (2020–2021).

Bekijk hier de nieuwe clip van Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Het Doctor Strange-vervolg wordt geregisseerd door Sam Raimi, die naast vele horrorfilms ook de Spider-Man-films met Tobey Maguire maakte. Naast Cumberbatch en Olsen zijn ook Benedict Wong en Chiwetel Ejiofor weer van de partij. Nieuw is Xochitl Gomez, die de rol van America Chavez op zich neemt, in de comics ook wel bekend als held Miss America.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait vanaf 4 mei in de bioscoop. Het eerste deel is nu te zien op Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via Marvel Studios
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws