Michelle Pfeiffer: 'De opnames van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' waren zenuwslopend'

Michelle Pfeiffer: 'De opnames van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' waren zenuwslopend'

Voor Michelle Pfeiffer, onder Marvel-fans beter bekend als Janet Van Dyne uit onder andere Ant-Man (2015), zijn de opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) net achter de rug. Hoewel de actrice het geweldig vindt om onderdeel uit te maken van zo'n grote franchise, geeft ze toe dat het een zenuwslopende ervaring was.

Pfeiffer heeft haar carrière lang één gouden regel gehad en dat is dat ze haar films altijd selecteert op basis van het script. Toen Regisseur Peyton Reed haar een rol aanbood in Ant-Man zonder haar een script toe te sturen, was de actrice in dubio. Ofwel zou ze haar eigen regel moeten doorbreken of ze zou een geweldige kans aan zich voorbij moeten laten gaan.

Het was lastig. Ik heb Peyton Reed ontmoet en ik wist het een en ander over het personage, maar er was geen script. Ik moest een beslissing nemen zonder eigenlijk iets gelezen te hebben. Je weet niet waar je aan begint. Je krijgt vlak voordat je begint met filmen een script en dan verandert het elke dag.

Marvel staat bekend om het constant aanpassen van hun ideeën, scripts en plots. Zelfs nadat de film afgerond lijkt, worden acteurs met regelmaat teruggeroepen om toch nog details te veranderen. Dit is meteen ook hoe Marvel zo geheimzinnig over de producties weet te blijven. De meeste betrokkenen weten daadwerkelijk niet wat er uiteindelijk van de film zal komen. Pfeiffer gaf toe dat dit voor haar lastig was, ongetwijfeld zal het feit dat ze niet bekend was met de verhalen over Ant-Man voordat ze in de film gecast werd, hierbij een rol spelen. Daarnaast vertelt ze dat er veel op improvisatie gerekend werd en dat terwijl ze dit na al die jaren in de filmwereld nog steeds een lastige klus vindt. Zowel Pfeiffer als fans zullen nog even geduld moeten hebben om het eindresultaat te bewonderen, want de derde film in de Ant-Man-reeks draait pas over meer dan een jaar in de bioscoop.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
In 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf juli 2023 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws