Warner Bros. bevestigt 'The Batman'-sequel, Robert Pattinson en Matt Reeves zijn weer van de partij

Warner Bros. bevestigt 'The Batman'-sequel, Robert Pattinson en Matt Reeves zijn weer van de partij

Warner Brothers is helemaal klaar voor het vervolg op The Batman (2022). Dat kondigde het bedrijf deze week aan op CinemaCon. Robert Pattinson zal opnieuw de hoofdrol spelen in de nieuwe film, en Matt Reeves sluit weer aan als regisseur.

De studio is erg blij met wat Reeves naar het witte doek bracht met The Batman: "Matt heeft een van onze meest iconische en geliefde superhelden met zijn eigen frisse, inspirerende visie opnieuw tot leven gebracht." Het is dan ook niet gek dat ze opnieuw met hem in zee gaan.

The Batman verscheen begin maart en was wereldwijd een groot succes. Tot nu toe is het de best verdienende film van 2022, met een totale opbrengst van meer dan 750 miljoen dollar.

Pattinson kroop voor The Batman voor het eerst in de huid van de iconische DC-superheld. Zijn tegenspelers werden gespeeld door onder andere Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis en natuurlijk Zoë Kravitz.

De sequel is niet het enige nieuwe Batman-materiaal dat we binnenkort kunnen verwachten. Vlak na de release van The Batman liet HBO Max weten dat ze een spin-off serie gaan maken over The Penguin, het personage van Farrell. Die serie wordt geproduceerd door Reeves, Farrell en Lauren LeFranc.

The Batman (2022)
7.8
Kijk op HBO Max • Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.

The Batman is nu te bekijken via HBO Max, Pathé Thuis en Ziggo On Demand. Er is nog geen releasedatum bekend van de aangekondigde sequel.

Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand HBO MaxThe Batman (2022)The Penguin (2024)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws