Trailer van dramaserie 'The Essex Serpent' met Tom Hiddleston nu te zien, releasedatum bekend

Trailer van dramaserie 'The Essex Serpent' met Tom Hiddleston nu te zien, releasedatum bekend

Apple TV+ heeft de officiële trailer van de aankomende serie The Essex Serpent (2022) onthuld. De hoofdrollen in de dramaserie worden gespeeld door Claire Danes en Tom Hiddleston en de serie verschijnt half mei op het platform.

Danes speelt de rol van de Londense weduwe Cora Seaborn, die verhuist naar Essex om meer te weten te komen over een mythisch zeemonster. Eenmaal in Essex krijgt ze een onverwachte band met de dorpspastoor, maar na een tragisch voorval slaat de sfeer in het dorp om. De bewoners zijn bang dat zij, als buitenstaander, het monster heeft aangetrokken. Bekijk de trailer hieronder:

De serie is gebaseerd op het boek van Sarah Perry, dat door Anna Symon tot een scenario werd verwerkt. De regie was in handen van Clio Barnard en The Essex Serpent werd geproduceerd door Andrea Cornwell. Naast Danes en Hiddleston spelen ook Frank Dillane, Clémence Poésy, Hayley Squires en Jamael Westman mee in de serie.

The Essex Serpent (2022)
6.3
Kijk op Apple TV+ • Londense weduwe Cora Seaborn verhuist naar Essex om meer te weten te komen over een mythisch zeemonster. Ze krijgt een onverwachte band met de dorpspastoor, maar na een tragische gebeurtenis zijn de dorpelingen bang dat zij het wezen heeft aangetrokken.

The Essex Serpent is vanaf 13 mei te zien op Apple TV+. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Apple TV+ verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'The Essex Serpent' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+The Essex Serpent (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws