Tom Cruise onthult officiële titel van 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise onthult officiële titel van 'Mission: Impossible 7'

Na Mission: Impossible - Fallout (2018) volgt volgend jaar Mission: Impossible 7. Tom Cruise onthult tijdens het jaarlijkse CinemaCon de officiële titel van het vervolg: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023). Het verhaal van de nieuwe film wordt dus opgesplitst in twee delen.

Dat er ook een achtste film zou komen, was al bekend. Deze draagt logischerwijs de titel Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two. Hoewel plotdetails van deel 7 nog niet bekend zijn, is het duidelijk dat de nieuwe film(s) weer bomvol grote stunts zitten.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)
'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One' is een film uit 2023 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Christopher McQuarrie, spelen onder anderen Tom Cruise en Rebecca Ferguson.

Ook kregen bezoekers van CinemaCon een eerste trailer te zien van M:I7, waarin Hunt en zijn team van agenten opnieuw geconfronteerd worden met een existentiële dreiging. "De trailer zat boordevol actiebeelden, waaronder vintage treinen die van de rails vliegen, dodelijke smaragdgroene wolken van biochemische wapens en veel brute straatgevechten," aldus een journalist van Variety die de trailer mocht zien.

Verwacht wordt dat de trailer binnenkort ook online wordt onthuld voor het grote publiek. M:I7 werd door de pandemie meermaals uitgesteld en had ook moeite met de opnames vanwege alle maatregelen op de set. De release staat nu gepland voor donderdag 13 juli 2023. We zullen dus nog ruim een jaar geduld moeten hebben. M:I8 verschijnt vervolgens juni 2024. Voor die tijd is Cruise eerst nog te zien in Top Gun: Maverick (2022), die volgende maand in première gaat.

Beeld: Still 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsMission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws