Marvel Studios onthult gloednieuwe beelden 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vol nieuwtjes

Marvel Studios onthult gloednieuwe beelden 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vol nieuwtjes

Het moment waarnaar Marvel-fans jarenlang uitgekeken hebben is bijna daar. Over slechts een paar dagen verschijnt Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) op het witte doek. Marvel zou Marvel niet zijn als ze niet last minute nog een paar verrassingen te voorschijn halen. Dat is precies wat ze doen in de nieuwe teaser van de film. De beelden zijn nu te zien.

Fans hebben het in de afgelopen uren over niets anders gehad dan de 'spoilers' die in de nieuwe trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zouden zitten. Na twee maanden speculatie lijkt het erop dat we eindelijk weten dat Patrick Stewarts Professor X inderdaad een rol zal spelen in de nieuwe Doctor Strange-film. Hoewel zijn gezicht niet te zien is, is de stem die we horen onmiskenbaar. Zal dit dan toch de introductie zijn van X-Men in de Multiverse of Madness? Verder zien we Strange in de boeien geslagen worden door niemand minder dan zijn voormalige bondgenoot Baron Mordo die hem naar een mysterieuze kamer leidt waar hij voorgesteld wordt aan Illuminati.

Deze nieuwe feiten geven fans te denken over wat voor verrassingen ze in de bioscoop nog zullen komen te staan. Het lijkt erop dat Marvel grootse plannen heeft voor de MCU.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait vanaf 4 mei in de bioscoop.

Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's BioscoopDoctor Strange (2016)Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws