Actieserie 'Jack Ryan' stopt na seizoen 4, krijgt mogelijk spin-off

Actieserie 'Jack Ryan' stopt na seizoen 4, krijgt mogelijk spin-off

Tom Clancy's Jack Ryan (2018– ) komt tot een einde. Amazon Prime Video maakt bekend dat de serie zal stoppen na het vierde seizoen, dat momenteel wordt opgenomen. Daarnaast zou de streamingdienst werken aan een spin-off van de actieserie met John Krasinksi.

De spin-off is nog niet officieel aangekondigd, maar volgens bronnen van Deadline zou deze draaien om Ding Chaves, een ander personage uit de boeken van Tom Clancy. Ding zou gespeeld worden door Michael Peña, de acteur die we kennen uit films als The Lincoln Lawyer (2011), Fury (2014) en Ant-Man (2015).

Tom Clancy's  Jack Ryan (2018– )
8.0
Kijk op Prime Video • Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten.

Diezelfde bronnen zijn duidelijk over het verloop van Jack Ryan: Krasinski zou een contract hebben getekend voor vier seizoenen, waardoor de serie nu tegen een einde aanloopt. Peña zal, of de spin-off er nou komt of niet, aan het einde van seizoen 3 zijn intrede maken in de serie.

Wanneer seizoen 3 op Amazon Prime Video verschijnt, is echter nog niet bekend. In dit nieuwe seizoen is Jack Ryan (Krasinski) op de vlucht in een race tegen de klok. Hij is ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering en wordt gezocht door zowel de CIA als een internationale schurkengroep die hij heeft ontmaskerd. Hij moet onderduiken en kriskras door Europa proberen in leven te blijven en een grootschalig wereldwijd conflict te voorkomen. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Tom Clancy's Jack Ryan in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Beeld: Still 'Tom Clancy's Jack Ryan' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoTom Clancy's Jack Ryan (2018– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws