Daniel Craig trok zich terug uit 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Daniel Craig trok zich terug uit 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Tijdens de productie van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) werd er gespeculeerd over meerdere grote acteurs die een cameo, een korte verschijning, zouden maken in de film. Zo zouden zowel Tom Cruise als Daniel Craig voorbijkomen. Deze twee geruchten zijn nooit werkelijkheid geworden. Inmiddels is bekend waarom Craig van zijn cameo in de Marvel-film afzag.

Een tijdje geleden ging het gerucht de ronde dat Cruise een cameo zou maken als Tony Stark/Iron Man. Ook Craig zou in de film te zien zijn als ofwel Mr. Fantastic of Asgardian Balder, de halfbroer van Thor. Waarom Cruise uiteindelijk niet in de film verschenen is en of het gerucht op enige waarheid berust, is nog niet duidelijk. Al moet gezegd worden dat Cruise in een Marvel-film toch wel enigszins onwaarschijnlijk klinkt, omdat hij in de laatste jaren voornamelijk in zijn eigen producties te zien is. Over Craigs annulering is inmiddels wel meer duidelijk.

De James Bond-acteur trok zich terug uit de Marvel-film vanwege een stijging in COVID-19-besmettingen. Craig vond het te riskant om de reis te maken en op de set te verschijnen, niet zo zeer voor zichzelf dan wel voor zijn gezin. Uiteindelijk moesten de makers op zoek naar een oplossing en vonden die in John Krasinski die nu de rol van Reed Richards speelt.

Of Craig zich in de toekomst, op wat voor een manier dan ook, alsnog bij de cast van de Marvel-films zal voegen is niet bekend. Afgaande op de enthousiaste reacties die destijds verschenen is hij, als het aan de fans ligt, meer dan welkom.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait nu in de bioscoop.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'No Time to Die' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws