'House of Cards'-achtige serie in de maak over Poetin en het Kremlin

'House of Cards'-achtige serie in de maak over Poetin en het Kremlin

Alexander Rodnyansky, producent met twee Oscarnominaties op zak, werkt momenteel aan een serie over de opkomst van Vladimir Poetin. Hij omschrijft de serie als "het werkelijke, gruwelijke verhaal van hoe de man die de wereld veranderde, de macht kreeg om dat te doen" en noemt het de Russische House of Cards (2013–2018).

All the Kremlin's Men

De nieuwe serie wordt gemaakt in Los Angeles en draagt nu de titel All the Kremlin's Men. Het project is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mikhail Zygar, de voormalige hoofdredacteur van de Russische onafhankelijke zender TV Rain, die in de eerste week van de oorlog in Oekraïne werd verboden.

Volgens Leviathan-producent Rodnyansky laat de nieuwe dramaserie zien hoe een bescheiden ex-KGB-officier uitgroeide tot een van de meest gevreesde politici ter wereld, door te laten zien wat er zich achter de muren van het Kremlin afspeelt en hoe Poetin te werk gaat.

De serie zal niet alleen de machinaties van de verschillende spelers in kaart brengen. In de kern zal het verhaal de evolutie van Poetins geest volgen.

Producent Alexander Rodnyansky

Mogelijk naar Apple TV+

AR Content, het productiebedrijf van Rodnyansky, heeft een deal met Apple TV+ waardoor verwacht wordt dat All the Kremlin's Men op die streamingdienst uitkomt. Een releasedatum is nu nog niet bekend. Tevens is het nog niet bekend wie de rol van Poetin op zich gaat nemen.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Apple TV+

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws