Trailer 'Thor: Love and Thunder' toont eerste beelden van Christian Bale als Gorr the God Butcher

Trailer 'Thor: Love and Thunder' toont eerste beelden van Christian Bale als Gorr the God Butcher

Afgelopen nacht deelt Marvel Studios de nieuwe officiële trailer voor Thor: Love and Thunder (2022). De trailer geeft een eerste blik van de slechterik van de film: Gorr the God Butcher, gespeeld door The Dark Knight (2008)-acteur Christian Bale.

Korg, ingesproken door de regisseur van de film Taika Waititi, vertelt wat ons te wachten staat. De trailer laat Thors transformatie na Avengers: Endgame (2019) zien en geeft de herintroductie van Jane Foster als Mighty Thor, gespeeld door Black Swan (2010)-actrice Natalie Portman. Ondanks dat het volgens Thor exact "acht jaar, 7 maanden en 6 dagen" is geweest na hun laatste ontmoeting, lijkt er tussen de twee karakters nog altijd iets te spelen.

Na de val van Asgard en de evenementen van Endgame ondergaat Thor zijn zoektocht naar innerlijke vrede, maar er blijkt een nieuwe dreiging als Gorr de goden probeert uit te roeien. Thor roept de hulp in van Korg, Foster en Valkyrie, gespeeld door Creed (2015)-actrice Tessa Thompson. Daarnaast werkt hij samen met Guardians of the Galaxy (2014). Jurassic World (2015)-acteur Chris Pratt was al eerder te zien in de teaser als Star-Lord, net als Pom Klementief als Mantis, Vin Diesel als de stem van Groot, Bradley Cooper als de stem van Rocket Raccoon, Karen Gillan als Nebula en Dave Bautista als Drax the Destroyer. Er zijn geruchten over de terugkeer van Zoë Saldana als Gamora en Tom Hiddleston als Loki, maar er is nog niks bevestigd door Marvel.

Thor: Love and Thunder is vanaf woensdag 6 juli in de bioscoop te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws