Aladdin

Aladdin

Trailer


Aladdin (2019) Bekijk direct de trailer van deze film - 'Aladdin' is het verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekom... avontuur / familie Guy Ritchie Mena Massoud|Will Smith|Naomi Scott 128 https://static.filmvandaag.nl/covers/104000/104091.jpg Trailer
Filmtrailer Aladdin (2019) Bekijk direct de trailer van deze film - 'Aladdin' is het verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekom... 2019-10-16

Bekijk hier de trailer van de film Aladdin. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Aladdin is sinds vrijdag 27 september 2019 te koop op dvd en blu-ray. Kijk nu!

Over deze film


Aladdin
IMDb 7.1

Aladdin (2019)

Avontuur / familie

Lees onze recensie 'Aladdin' is het verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (avontuur / familie) die je misschien interessant vindt.