Un Genio, due Compari, un Pollo

Un Genio, due Compari, un Pollo

Trailer


Un Genio, due Compari, un Pollo (1975) Bekijk direct de trailer van deze film - John Thanks (Hill) is een eenzame cowboy die het plan heeft opgevat om legermajoor Cabot (McGoohan) te bestelen van zijn $300.000. Hij krijgt hulp van zijn dronken vriend Bill (Charlebois) en de schoonheid Lucy (Miou-Miou). komedie / western Damiano Damiani Terence Hill|Miou-Miou|Robert Charlebois 117 https://static.filmvandaag.nl/covers/1000/1228.jpg Trailer
Filmtrailer Un Genio, due Compari, un Pollo (1975) Bekijk direct de trailer van deze film - John Thanks (Hill) is een eenzame cowboy die het plan heeft opgevat om legermajoor Cabot (McGoohan) te bestelen van zijn $300.000. Hij krijgt hulp van zijn dronken vriend Bill (Charlebois) en de schoonheid Lucy (Miou-Miou). 2020-04-02

Bekijk hier de trailer van de film Un Genio, due Compari, un Pollo. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


Un Genio, due Compari, un Pollo
IMDb 6.4

Un Genio, due Compari, un Pollo (1975)

Komedie / western

John Thanks (Hill) is een eenzame cowboy die het plan heeft opgevat om legermajoor Cabot (McGoohan) te bestelen van zijn $300.000. Hij krijgt hulp van zijn dronken vriend Bill (Charlebois) en de schoonheid Lucy (Miou-Miou).

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (komedie / western) die je misschien interessant vindt.