Ivan's Childhood

Ivan's Childhood

Trailer


Ivan's Childhood (1962) Bekijk direct de trailer van deze film - De ouders van de twaalfjarige Ivan zijn door de nazi's vermoord. Gedreven door haat sluit de jongen zich aan bij een groep partizanen aan het front om tegen... drama / oorlog Andrei Tarkovsky Nikolai Burlyayev|Valentin Zubkov|Yevgeni Zharikov 95 https://static.filmvandaag.nl/covers/13000/13152.jpg Trailer
Filmtrailer Ivan's Childhood (1962) Bekijk direct de trailer van deze film - De ouders van de twaalfjarige Ivan zijn door de nazi's vermoord. Gedreven door haat sluit de jongen zich aan bij een groep partizanen aan het front om tegen... 2019-10-20

Bekijk hier de trailer van de film Ivan's Childhood. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Ivan's Childhood is te koop op dvd. Kijk nu!

Over deze film


Ivan's Childhood
IMDb 8.1

Ivan's Childhood (1962)

De ouders van de twaalfjarige Ivan zijn door de nazi's vermoord. Gedreven door haat sluit de jongen zich aan bij een groep partizanen aan het front om tegen de Duitsers te strijden.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (drama / oorlog) die je misschien interessant vindt.