De Wilde Kippenclub en de Liefde

De Wilde Kippenclub en de Liefde

Trailer


De Wilde Kippenclub en de Liefde (2007) Bekijk direct de trailer van deze film - Dat de liefde niet met zich laat spotten wordt een aantal dames wel heel duidelijk. Als de man waarmee zij al langere tijd een vriendschappelijke relatie ha... komedie / familie Vivian Naefe Thomas Kretschmann|Benno Fürmann|Veronica Ferres 108 Trailer
Filmtrailer De Wilde Kippenclub en de Liefde (2007) Bekijk direct de trailer van deze film - Dat de liefde niet met zich laat spotten wordt een aantal dames wel heel duidelijk. Als de man waarmee zij al langere tijd een vriendschappelijke relatie ha...

Bekijk hier de trailer van de film De Wilde Kippenclub en de Liefde. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


De Wilde Kippenclub en de Liefde
IMDb 5.8

De Wilde Kippenclub en de Liefde (2007)

Dat de liefde niet met zich laat spotten wordt een aantal dames wel heel duidelijk. Als de man waarmee zij al langere tijd een vriendschappelijke relatie hadden, voor sommigen van hen iets meer gaat betekenen, beginnen de problemen.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (komedie / familie) die je misschien interessant vindt.