Imagine That

Imagine That

Trailer


Imagine That (2009) Bekijk direct de trailer van deze film - Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar d... komedie Karey Kirkpatrick Eddie Murphy|Thomas Haden Church|Vanessa Williams 107 Trailer
Filmtrailer Imagine That (2009) Bekijk direct de trailer van deze film - Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar d...

Bekijk hier de trailer van de film Imagine That. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Imagine That is te koop op dvd. Kijk nu!

Over deze film


Imagine That
IMDb 5.6

Imagine That (2009)

Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (komedie) die je misschien interessant vindt.