Spaanse Netflix-serie 'Bienvenidos a Edén' krijgt een tweede seizoen

Spaanse Netflix-serie 'Bienvenidos a Edén' krijgt een tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van de Spaanse serie Bienvenidos a Edén (2021– ): Netflix kan nu al met zekerheid zeggen dat er een tweede seizoen komt. Zoa (Amaia Aberasturi) en de andere eilandbewoners keren allemaal terug.

Netflix maakt het goede nieuws bekend aan de hand van onderstaande video op Twitter. Details over het plot zijn nu nog niet bekend, maar Gaby (Berta Castañé), Astrid (Amaia Salamanca), África (Belinda), Maika (Lola Rodríguez), Nico (Sergio Momo), Bel (Begoña Vargas), Charly (Tomás Aguilera) en de rest keren allemaal terug, zo bevestigt Netflix.

The Edén Foundation verwelkomt ook een reeks nieuwe leden in seizoen 2. Carlos Torres, te zien in La Reina del Flow (2018– ), en Nona Sobo, nu te zien op Netflix in Entrevías (2022), voegen zich bij de cast. Welke rollen zij op zich nemen, is echter nog niet bekend.

De opnames van Bienvenidos a Edén zijn al gestart in Lanzarote, Barcelona en Teruel. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen, is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Bienvenidos a Edén in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Bienvenidos a Edén (2021– )
5.4
Kijk op Netflix • Ben jij gelukkig? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, allen zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje.
Beeld: Still 'Bienvenidos a Edén' via Netflix / Niete
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBienvenidos a Edén (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws