'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' nu te zien op HBO Max

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' nu te zien op HBO Max

Op HBO Max kun je vanaf vandaag terecht voor het magische vervolg Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022), dat ook nog steeds in de bioscoop draait. Omdat het een film van Warner Bros. is, waar de streamingdienst een deal mee heeft, is het vervolg op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) nu al on demand te zien.

In Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore komt professor Albus Perkamentus (Jude Law) erachter dat Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. Hij schakelt de hulpt in van Newt Scamander (Eddie Redmayne), die samen met zijn vrienden recht tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Kijk Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nu op HBO Max! 🍿

Naast Jude Law, Mads Mikkelsen (die Johnny Depp vervangt als Grindelwald) en Redmayne komen ook Ezra Miller, Alison Sudol, Katherine Waterston en Dan Fogler weer voorbij. Het magische vervolg is geregisseerd door David Yates, de man achter 4 Harry Potter-films en de vorige twee Fantastic Beasts-films.

Bekijk hier de trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore:

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is nu te zien op HBO Max. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Nieuw op HBO Max.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)
6.2
Kijk op HBO Max • Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.
Beeld: Still 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand HBO Max VOD-tips HBO Max-tipsFantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws