Netflix onthult trailer van zomerse surfserie 'Surviving Summer'

Netflix onthult trailer van zomerse surfserie 'Surviving Summer'

De officiële trailer van de nieuwe zomerse serie Surviving Summer (2022– ) is nu te zien. De dramaserie gaat over een opstandige tiener die een onverwachte, levensveranderende vakantie beleeft en is vanaf eind volgende week te zien op Netflix.

Summer Torres is een opstandige tiener die al haar hele leven in New York City woont. Het lijkt haar ouders een goed idee als ze in de zomervakantie even ergens anders is, en ze wordt naar vrienden in Shorehaven gestuurd. Shorehaven ligt aan de Great Ocean Road in Victoria, Australie. Summer zit hier echt totaal niet op te wachten, maar wordt langzaam toch een beetje verliefd op het stadje, de mensen en vooral de oceaan.

Bekijk de trailer hier:

Surviving Summer is gemaakt door Joanna Werner en Josh Mapleston. De hoofdrol van Summer wordt gespeeld door Sky Katz, en daarnaast spelen ook Kai Lewins, Lilliana Bowrey, Savannah La Rain, Joao Marinho, Chris Alosio en Natalie Bond mee in de serie.

Surviving Summer (2022– )
6.3
Kijk op Netflix • Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.

Alle afleveringen van Surviving Summer zijn vanaf 3 juni te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Surviving Summer' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSurviving Summer (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws