De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 21, 2022)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 21, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast gloednieuwe afleveringen van Stranger Things (2016– ) is tevens een nieuw seizoen te zien van Somebody Feed Phil (2018– ). Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van Better Call Saul (2015– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
 2. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'Somebody Feed Phil' reist Phil Rosenthal de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.
 3. 7.0

  Shaman King (2021–2022)

  Seizoen 1, 14 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 90 waarin een 13-jarige sjamaan en zijn team de strijd aangaan om de nieuwe Shaman King te worden.
 4. 6.2
  Kijk op Netflix • In het jaar 2045, nadat het wereldwijde kapitalisme in elkaar is gestort, is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland en begint de Japanse elitesectie 9 met het uitvoeren van geheime cyberoperaties.
 5. 6.2
  Kijk op Netflix • Welkom terug in Equestria, een plek vol ponymagie. Met de vrienden Zipp, Sunny, Izzy, Pipp en Hitch heeft elke dag een nieuw avontuur in petto!

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series, waaronder een gloednieuwe aflevering van het slotseizoen van Better Call Saul (2015– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws