Misdaadkomedie 'Going in Style' met Morgan Freeman en Michael Caine nu te zien op HBO Max

Misdaadkomedie 'Going in Style' met Morgan Freeman en Michael Caine nu te zien op HBO Max

Going in Style (2017), de misdaadkomedie van regisseur Zach Braff, is vanaf vandaag te zien op HBO Max. De film draait om drie oude vrienden die plotseling zonder geld komen te zitten en een drastisch besluit nemen om hun rekeningen te kunnen betalen.

Willie, Joe en Al komen flink in de problemen als ze het pensioenfonds door een crisis steeds minder geld ontvangen. Hun rekeningen worden namelijk niet lager. Wanhopig als ze zijn, nemen ze een drastisch beslissing. Ze stappen van het rechte pad af en besluiten de bank die de crisis veroorzaakt heeft te beroven.

Kijk Going in Style nu op HBO Max! 🍿

De drie hoofdrollen worden gespeeld door Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Daarnaast spelen ook Joey King, Matt Dillon, Maria Dizzia en Christopher Lloyd mee in de film van Zach Braff. Braff baseerde zich voor Going in Style op een scenario van Theodore Melfi, Edward Cannon en Martin Brest.

Going in Style (2017)
6.6
Kijk op HBO Max • Wanneer het pensioenfonds van de oude vrienden Willie, Joe en Al door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen.

Going in Style is nu te zien op HBO Max. De misdaadkomedie is ook te bekijken via Pathé Thuis. Het volledige aanbod van HBO Max vind je hier.

Beeld: Still 'Going in Style' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films HBO MaxGoing in Style (2017)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws