Disney+ kondigt een nieuwe Star Wars-serie aan: 'Young Jedi Adventures'

Disney+ kondigt een nieuwe Star Wars-serie aan: 'Young Jedi Adventures'

Tijdens het Star Wars Celebration 2022 evenement, kondigt Disney+ een nieuwe geanimeerde serie aan genaamd Young Jedi Adventures (2023). De showrunner van de serie zal Michael Olsen worden.

Young Jedi Adventures volgt de originele verhalen van Younglings, jonge Jedi-rekruten, terwijl ze worden meegesleept in een wereld van avontuur en aan hun reis beginnen om volledige Jedi Knights te worden. De Younglings zullen worstelen met verschillende onderwerpen, waaronder mededogen, zelfdiscipline, teamwerk, geduld en vriendschap.

Niet alleen is de serie de eerste volledige Star Wars-animatieserie die is gemaakt voor een jonger publiek, maar het markeert ook een van de eerste series die zich afspeelt in het tijdperk van de High Republic, een nieuw tijdperk in de Star Wars-canon die Disney heeft ingesteld eerder dit jaar. Het High Republic-tijdperk speelt zich ongeveer 200 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen van de Star Wars-prequel-trilogie af. Er is nog niet veel bekend over het tijdperk, naast een aantal comics en boeken. De enige andere serie die op dit moment bekend is voor dit tijdperk is The Acolyte.

Young Jedi Adventures zal ergens in 2023 in première gaan op Disney+ en Disney Junior. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Young Jedi Adventures (2023)
'Young Jedi Adventures' volgt originele verhalen van Younglings - jonge Jedi-rekruten - terwijl ze worden meegesleept in een wereld van avontuur en hun reis om volledige Jedi Knights te worden.
Beeld: Still 'Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Young Jedi Adventures (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws