'Bridgerton'-actrice Ruby Barker deelt dat ze in het ziekenhuis ligt vanwege 'mentale problemen'

'Bridgerton'-actrice Ruby Barker deelt dat ze in het ziekenhuis ligt vanwege 'mentale problemen'

Bridgerton (2020– )-ster Ruby Barker onthult in een video op social media dat ze momenteel in het ziekenhuis ligt met "mentale problemen" nadat ze onwel werd op de set van de Netflix-serie. Ze krijgt massaal steun van fans van de show.

Mentale gezondheidsweek is voor mij elke week. Van mijn hart. Ik heb het gevoel dat ik niet helemaal eerlijk ben geweest, dus dit is voor mijn volgers. Tijd om transparant te zijn. Ik worstel al sinds Bridgerton, dit is de waarheid. Bedankt allemaal voor de steun, jullie liefde houd me overeind. #mentalhealthawareness.

Ruby Barker

In de video legt Barker uit dat ze beter is, maar er eerlijk voor uit wilt komen dat ze lang onwel is geweest. Ze ligt momenteel in het ziekenhuis en wordt binnenkort ontslagen. Ze hoopt dat ze binnenkort weer verder kan met haar leven. Ze gaat een kleine pauze nemen en wilt anderen aanmoedigen, als ze het moeilijk hebben, om hetzelfde te doen. Vervolgens legt ze uit dat ze woedend en boos was, door al het intergenerationele trauma dat in haar zat gebundeld. Nu ze een diagnose heeft trekt ze een streep in het zand. Ze wil veranderen en dat zal ze doen. Ze bedankt ook haar familie, vrienden en Netflix voor de kans en het "redden van haar leven". Eerder gaf ze al aan hoe veel de rol als Marina Thompson voor haar betekende.

Het betekent letterlijk alles, ik had nooit gedacht dat ik in een periodedrama zou zijn, in een rol als Marina. Ik had Belle de film gezien over Dido Elizabeth Belle, die een aristocraat van gemengd ras was in de Georgische periode en ik zag die film en dacht 'wauw, het zou zo geweldig zijn om dat personage te spelen, maar het is al gemaakt. Ik zal waarschijnlijk niet in een periodedrama komen alleen vanwege mijn ras.'

Ruby Barker
Bridgerton (2020– )
7.3
Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws