Nieuwe miniserie met Ewan McGregor nu al bovenaan te vinden in top 10 op Disney+

Nieuwe miniserie met Ewan McGregor nu al bovenaan te vinden in top 10 op Disney+

Obi-Wan Kenobi (2022) is gestart. De eerste twee afleveringen zijn sinds afgelopen vrijdag te zien op Disney+ en nu al wordt de nieuwe Star Wars-serie massaal bekeken. Na slechts één weekend is de serie al de populairste serie op de streamingdienst.

Andere handige Disney+-pagina's:

Kijk Obi-Wan Kenobi nu op Disney+! 🍿

Disney+ trapte de start van de nieuwe serie, waarin Ewan McGregor terugkeert als Jedi Master Obi-Wan Kenobi, met de eerste twee afleveringen. Komende woensdag verschijnt aflevering 3 van Obi-Wan Kenobi op Disney+, met elke week een nieuwe aflevering. De laatste aflevering is vanaf 22 juni te zien.

Obi-Wan Kenobi (2022)
7.1
Kijk op Disney+ • Ewan McGregor keert terug als de iconische Jedi Master in de aankomende serie 'Obi-Wan Kenobi'. Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars:

Obi-Wan Kenobi speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) af, waarin Obi-Wan Kenobi (McGregor) zijn grootste teneerslag meemaakte: de val en corruptie van zijn Jedi-leerling Anakin Skywalker (Hayden Christensen). Hij liep over naar de dark side en werd Darth Vader.

Bekijk hier de trailer van Obi-Wan Kenobi:

Beeld: Still 'Obi-Wan Kenobi' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsObi-Wan Kenobi (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws