'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' krijgt officiële releasedatum op Disney+

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' krijgt officiële releasedatum op Disney+

Benedict Cumberbatch baant zich een weg door alle multiversums richting Disney+. Dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) richting de streamingdienst zou komen, dat wisten we al. Maar nu is dan ook een officiële releasedatum bekend: later deze maand is de Marvel-film al on demand te zien.

Om precies te zijn vanaf 22 juni, dat laat Marvel zojuist weten. Iedereen die de superheldenfilm nu nog niet in de bioscoop heeft gezien en niet zo'n waarde hecht aan IMAX of Dolby-geluid, kan net zo goed nog even wachten. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

In het Doctor Strange-vervolg leert de gemantelde superheld een nieuw iemand met krachten kennen: America Chavez. Wie is zij en wat doet ze in zijn universum? Als duidelijk wordt dat er veel op het spel staat en dat Doctor Strange hulp nodig heeft, schakelt hij Wanda in. Het gevaarlijke avontuur brengt hem naar de uithoeken van het multiverse…

Bekijk hier de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 22 juni te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
7.0
Kijk op Disney+ • In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws