Horrorfilm van 1 minuut in het David Lynch Theater

Horrorfilm van 1 minuut in het David Lynch Theater
8 juli 2020 om 14:29

David Lynch vermaakt ons al sinds het begin van de wereldwijde lockdown met zeer afwisselende content op zijn YouTube-kanaal 'David Lynch Theater', en lijkt daar voorlopig niet mee te stoppen. Naast weerberichten en videos waarin hij praat over wat hij aan het maken is, deelde de filmmaker ook een aantal van zijn shorts. Deze week zette hij The 3 Rs (2011) online.

De film komt uit 2011 en is vermoedelijk de kortste die Lynch ooit maakte: hij duurt ongeveer een minuut. De film was een trailer voor de Viennale van dat jaar, het filmfestival van Wenen.

De beperkte lengte van de video betekent niet dat Lynch het sober houdt. In The 3 Rs wordt een schools tafereel onderbroken door een verontrustend shot van een badeend en daarna zien we een man die met een hamer op de vloer slaat, alles gedragen door een gonzende, duistere soundtrack.

The 3 Rs (2011)
6.2
Korte film van één minuut, gebruikt als trailer voor het Weense Internationale Filmfestival (Viennale).

Naast The 3 Rs kun je in Lynch's online theater ook kijken naar Fire (Pozar) (2020) en naar het gloednieuwe The Adventures of Alan R, die doet denken aan zijn eerste film Eraserhead (1977).

Is obscure, wiebelige horror in gruizige grijstinten niet helemaal je ding? Het David Lynch Theater heeft nog veel meer te bieden:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The 3Rs' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsThe 3 Rs (2011)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten