Nieuwe Netflix-serie van 'Bad Boys for Life'-duo Adil en Bilall

Nieuwe Netflix-serie van 'Bad Boys for Life'-duo Adil en Bilall
8 juli 2020 om 14:52

Regisseurs en scenaristen Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn samen bezig met een serie voor Netflix. De streamingsservice deelde vandaag een video waarin de twee hun nieuwe project Grond (2021) aankondigen.

In de beschrijvende tekst bij de aankondiging schetsen de regisseurs kort een beeld van de nieuwe serie:

Grond vertelt een actueel verhaal dat heel herkenbaar is voor ons als moslims en Marokkanen, maar heeft tegelijkertijd ook een universeel karakter door de thematiek van familie en verlies.

De carrière van El Arbi en Fallah nam na de film Patser (2018) een vlucht en bracht de mannen naar Amerika, waar ze Bad Boys for Life (2020) maakten, met onder andere Will Smith.

Bad Boys for Life (2020)
6.7
Marcus Burnett is nu een politie-inspecteur en Mike Lowery bevindt zich in een midlife crisis. Ze verenigen zich opnieuw wanneer een Albanese huurling, wiens broer ze hebben vermoord, hen een belangrijke bonus belooft.

Dat was natuurlijk een fantastische ervaring, maar de heren zijn ook wel blij om weer in hun eigen land aan de slag te gaan:

We zijn blij weer in België te kunnen draaien na ons avontuur in Hollywood. We hebben een topcast, een supergoed scenario en vooral ontzettend veel zin om eindelijk met Grond te beginnen. Het jeukt om weer op een set te staan in Brussel, de plek waar het voor ons allemaal begon.

Grond (2021)
'Grond' vertelt een actueel en voor moslims en Marokkanen herkenbaar verhaal met een universeel karakter door de thematiek van familie en verlies.

Grond verschijnt in 2021 en zal op het Belgische VIER en op Netflix te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Screenshot uit video 'Regisseursduo Adil & Bilall komt met nieuwe Belgische serie Grond - Netflix'

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sGrond (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten