Uitgestelde horrorfilm 'Antlers' deze maand te zien tijdens Comic-Con International

Uitgestelde horrorfilm 'Antlers' deze maand te zien tijdens Comic-Con International
8 juli 2020 om 15:37

Horrorthriller Antlers (2020) zal te zien zijn tijdens de vanuit-huis-variant van Comic-Con, op 25 juli. Producent Guillermo del Toro en de filmmaker Scott Cooper zullen virtueel bij de vertoning aanwezig zijn in een paneldiscussie.

De release van de film stond oorspronkelijke gepland op 17 april 2020, maar werd uitgesteld naar een nog onbekend moment. Via Comic-Con zal Antlers dus voor het eerst voor een groot publiek te zien zijn. Naar verwachting zal er later nog een bioscooprelease volgen.

Antlers gaat over een docent op een middelbare school en haar broer, die sheriff is. Ze raken beide betrokken bij de duistere geheimen van een mysterieuze leerling en worden langzaam steeds meer meegezogen in een verhaal vol mythische figuren en angstaanjagende voorouders. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Keri Russell, Jesse Plemons en Graham Greene.

Antlers (2020)
Een lerares uit het stadje Oregon en haar broer, de plaatselijke sheriff, komen in aanraking met een mysterieuze en teruggetrokken leerling.

Comic-Con International is dit jaar door de maatregelen rondom de coronacrisis online, en een bijkomend voordeel daarvan is dat je wereldwijd mee kunt genieten. Via het YouTube-kanaal en via Disney+ kijk je online mee naar het virtuele programma. Een compleet overzicht vind je hier.

Comic-Con at Home duurt van 22 tot 26 juli.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Antlers' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Disney+ FilmsAntlers (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten