Films op tv: alle filmtips voor komende week

Films op tv: alle filmtips voor komende week

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is, nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er weer een aantal goede films uitgezonden, met onze favoriet van de week, Oscarwinnaar Interstellar (2014).

Uitgelichte films op tv week 24

Net 5 zendt vandaag romantische mysteryfilm The Adjustment Bureau (2011) uit. David Norris (Matt Damon) staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat, maar komt dan de mooie Elise (Emily Blunt) tegen. Hun affaire komt echter nooit echt van de grond en David denkt dat er iemand is die de twee uit elkaar probeert te houden.

Dinsdag kijk je naar de Oscarwinnaar La La Land (2016). De romantische musicalfilm vertelt het verhaal van aspirant-actrice Mia (Emma Stone) en de toegewijde jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling), die worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze hun dromen najagen in Los Angeles. Naarmate het succes van de twee toeneemt, worden ze geconfronteerd met moeilijke beslissingen die hun relatie op het spel zetten.

Bekijk hier de trailer van La La Land:

Woensdag kijk je naar Mel Gibson in zijn eigen film Apocalypto (2006). In de Maya-beschaving wordt een vreedzame stam bruut aangevallen door krijgers die op zoek zijn naar slaven en mensen om te offeren voor hun goden. Jaguar Paw verbergt zijn zwangere vrouw en zijn zoon in een diep gat in de buurt van hun stam en wordt gevangen genomen terwijl hij met zijn volk vecht.

RTL7 zendt donderdag de waargebeurde Oscargenomineerde film 127 Hours (2010) uit. De film vertelt het verhaal van bergbeklimmer Aron Ralston (James Franco). Tijdens een tocht in de bergen komt zijn arm onder een grote rots terecht waardoor hij klem komt te zitten in een diepe kloof. Hij heeft niemand verteld waar hij is dus er is weinig hoop op een eventuele redding.

127 Hours (2010)
7.6
Kijk op Disney+ • 127 Hours vertelt het waargebeurde verhaal van bergbeklimmer Aron Ralston (James Franco). Tijdens een tocht in de bergen komt zijn arm onder een grote rots terecht waardoor hij klem komt te zitten in een diepe kloof.

Vrijdag kijk je naar de avontuurlijke animatiefilm Big Hero 6 (2014). Wonderkind Hiro Hamada is een ster in robottechnologie en moet zijn beste vriend, robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden. De film is nu ook te zien op Disney+ en via Pathé Thuis.

Zaterdag wordt gevierd met Bruce Willis en Brad Pitt in Twelve Monkeys (1995). Wanneer Cole, een veroordeelde vrijwilliger, terug in de tijd wordt gestuurd om informatie te vinden over een dodelijk virus dat 5 miljard mensen zal vernietigen, komt hij per vergissing aan in 1990. Nadat hij zijn pleidooi aan Dr. Kathryn Railly heeft uitgelegd, wordt hij in een psychiatrische inrichting geplaatst. In 1996 ontvoert hij Railly en gebruikt haar om de 12 Apen te vinden, een groep revolutionairen die van plan zijn het virus in bepaalde steden los te laten.

Bekijk hier de trailer van Twelve Monkeys:

Veronica sluit de week af met de Oscarwinnende sciencefictionfilm Interstellar (2014). In de toekomst is de aarde vrijwel onbewoonbaar geworden. NASA bestaat niet meer, maar een groep overgebleven onderzoekers werken aan een missie om een andere plek in de ruimte te vinden waar de mensheid kan voortbestaan. Cooper (Matthew McConaughey) en zijn gezin spelen hierin een belangrijke rol.

Staat hier niets voor je tussen, of heb je de bovenstaande films al gezien? Bekijk dan elke dag via de volgende pagina het complete overzicht van alle films op tv.

Beeld: Still 'Interstellar' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Televisie

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws