Nieuwe 'Toy Story'-film met Chris Evans vanaf deze week te zien

Nieuwe 'Toy Story'-film met Chris Evans vanaf deze week te zien

Chris Evans schittert vanaf deze week als Buzz Lightyear in de gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). We leerden Buzz voor het eerst kennen in de bekende Toy Story-films. De nieuwe film is als het ware het achtergrondverhaal van dit Space Ranger-speelgoed.

De legendarische ruimtevaarder is samen met zijn commandant en bemanning gestrand op een vijandige planeet op vele lichtjaren van de aarde verwijderd. Terwijl Buzz een weg naar huis probeert te vinden, krijgt hij gezelschap van een groep ambitieuze rekruten en robot Sox. De missie wordt echter bedreigd door Zurg, die een leger van meedogenloze robots om zich heen heeft…

Naast Evans worden de overige stemmen ingesproken door Keke Palmer, Peter Sohn, Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi, Dale Soules en James Brolin (de vader van Thanos-acteur Josh Brolin). De nieuwe Pixar-film is geregisseerd door Angus MacLane, de man achter Finding Dory (2016).

Wat was de film die Andy zag waardoor hij een Buzz Lightyear speeltje wilde? Ik wilde die film zien. En nu heb ik het geluk dat ik hem mag maken.

Regisseur Angus MacLane

Lightyear draait vanaf komende woensdag 15 juni in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week in de bioscoop verschijnen, kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot / The Walt Disney Company
Afbeelding via Filmdepot / The Walt Disney Company
Beeld: Still 'Lightyear' via Filmdepot / The Walt Disney Company

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsLightyear (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws