Nieuwe docu over Buzz Lightyear massaal bekeken op Disney+ voor de release van nieuwe 'Toy Story'-film

Nieuwe docu over Buzz Lightyear massaal bekeken op Disney+ voor de release van nieuwe 'Toy Story'-film

Buzz Lightyear neemt Disney+ over met de nieuwe docu Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear (2022), waarin een kijkje wordt gegeven in de totstandkoming van het personage en hoe hij opnieuw naar het scherm wordt gebracht met Lightyear (2022). De documentaire staat zelfs op plaats 2 in de top 10 op Disney+.

In Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear laat Disney+ zien hoe Buzz Lightyear evolueerde van speelgoed naar mens in de nieuwe Toy Story-film. Niet alleen duikt de docu in de culturele impact van de Space Ranger, maar het laat ook de kunst van het ontwerpen zien van een nieuwe 'menselijke Buzz' en de uitdagingen waarmee de Lightyear-crew onderweg te maken krijgt.

Kijk Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear nu op Disney+! 🍿

Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear (2022)
6.3
Kijk op Disney+ • Ontdek de evolutie van Buzz Lightyear van speelgoed naar mens bij het maken van Pixar's Lightyear. Duik in de oorsprong en culturele impact van ieders favoriete Space Ranger, de kunst van het ontwerpen van een nieuwe 'menselijke Buzz' en de uitdagingen waarmee de Lightyear-crew onderweg te maken krijgt.

In Lightyear is de legendarische ruimtevaarder (dit keer ingesproken door Chris Evans) samen met zijn commandant en bemanning gestrand op een vijandige planeet op vele lichtjaren van de aarde verwijderd. Terwijl Buzz een weg naar huis probeert te vinden, krijgt hij gezelschap van een groep ambitieuze rekruten en robot Sox. De missie wordt echter bedreigd door Zurg, die een leger van meedogenloze robots om zich heen heeft… Lightyear draait vanaf morgen (woensdag) in de bioscoop.

Beeld: Still 'Lightyear' via Filmdepot / The Walt Disney Company

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsBeyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws