Vanavond op tv: Mel Gibsons Oscargenomineerde actiethriller 'Apocalypto'

Vanavond op tv: Mel Gibsons Oscargenomineerde actiethriller 'Apocalypto'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde film Apocalypto (2006).

In de Maya-beschaving wordt een vreedzame stam bruut aangevallen door krijgers die op zoek zijn naar slaven en mensen om te offeren voor hun goden. Jaguar Paw verbergt zijn zwangere vrouw en zijn zoon in een diep gat in de buurt van hun stam en wordt gevangen genomen terwijl hij met zijn volk vecht.

De film is geregisseerd door Mel Gibson en werd in 2007 genomineerd voor maar liefst drie Oscars, waaronder die voor beste make-up. De hoofdrollen worden gespeeld door Gerardo Taracena, Raoul Max Trujillo, Jonathan Brewer en Rudy Youngblood.

Bekijk hier de trailer van Apocalypto:

Apocalypto is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is nu ook te zien op via Pathé Thuis.

Heb je Apocalypto al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Apocalypto (2006)
7.8
Kijk op Pathé Thuis • Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld.
Beeld: Still 'Apocalypto' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsApocalypto (2006)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws