Seizoen 3 van romantische serie 'Love, Victor' nu te zien op Disney+

Seizoen 3 van romantische serie 'Love, Victor' nu te zien op Disney+

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar een gloednieuw seizoen van de romantische hitserie Love, Victor (2020–2022). In seizoen 3 is Michael Cimino wederom te zien als Victor.

Dit seizoen gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Nu hij zijn plannen voor na de middelbare school klaar heeft liggen, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met nieuwe problemen. Lukt het ze om die op te lossen om zo de beste keuzes te maken voor hun toekomst?

Kijk Love, Victor nu op Disney+! 🍿

Naast Cimino worden de overige hoofdrollen wederom gespeeld door Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri. Hulu verlengde de romantische serie vorig jaar augustus met een derde seizoen na seizoen 2 een score van maar liefst 100% ontving op Rotten Tomatoes.

Love, Victor (2020–2022)
8.0
Kijk op Disney+ • Love, Victor volgt Victor, een nieuwe student aan Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Seizoen 3 van Love, Victor is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Hulu / Kelsey McNeal
Afbeelding via Hulu / Kelsey McNeal
Beeld: Still 'Love, Victor' via Hulu / Kelsey McNeal

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsLove, Victor (2020–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws