De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 24, 2022)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 24, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een gloednieuw seizoen van de Zweedse serie Kärlek & Anarki (2020– ) is tevens de Britse misdaadserie You Don't Know Me (2021– ) nu te zien. Daarnaast verschenen deze week weer nieuwe afleveringen van Riverdale (2017– ) en The Flash (2014– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.3
  Kijk op Netflix • 'De avonturen van Kuifje' is een serie gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Hergé. Kuifje is een verslaggever die diverse zaken over de hele wereld onderzoekt, vergezeld door zijn hondje Bobbie.
 2. 8.2

  The Missing (2014–2016)

  Nieuw! Seizoen 1 en 2
  Kijk op Netflix • In 'The Missing' reist Tony Hughes met zijn vrouw Emily en hun vijfjarige zoon Oliver van Engeland naar Noord-Frankrijk voor een vakantie.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • 'Love & Anarchy' draait om Sofie, een carrière gedreven consultant en getrouwde moeder van twee. Wanneer Sofie een opdracht krijgt om een oude uitgeverij te moderniseren, ontmoet ze de jonge ICT'er Max.
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • In 'Beck' onderzoeken commissaris Martin Beck en zijn excentrieke partner Gunvald Larsson moorden in Stockholm in Zweden.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • Het wordt wel eens de zwaarste culinaire uitdaging genoemd die een chef-kok ooit zal meemaken. Dit is waar wereldklasse cuisine en high-octane sport elkaar ontmoeten.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Kärlek & Anarki' via Netflix / Ulrika Malm

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws