Universal Pictures trakteert op nieuwe clip uit 'Minions: The Rise of Gru'

Universal Pictures trakteert op nieuwe clip uit 'Minions: The Rise of Gru'

Eind deze maand verschijnt de alweer vijfde film in de Despicable Me-franchise. Om het publiek warm te houden is er een nieuwe clip uit de Minions: The Rise of Gru (2022) verschenen. In deze nieuwe beelden zien we hoe de Minions een wijze les krijgen: twijfel bestaat alleen in de geest. De video is nu te zien.

Dat Gru geen superheld maar een superschurk is, is inmiddels duidelijk, maar of hij altijd al zo geweest is, weten we niet. In Minions: The Rise of Gru krijgen de Minions de gemenerik als kind te zien. Dat de nieuwe film weer vol humor zit, blijkt uit de nieuwe beelden waarin we zien dat de Minions graag wijze lessen ontvangen, maar deze niet per se op zichzelf willen toepassen.

De stem van Gru wordt opnieuw ingesproken door Steve Carell. We ontmoeten ook Gru's moeder wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan de Oscarwinnende actrice Julie Andrews. De lijst met grote namen lijkt maar niet te stoppen, want wie voor de Engelstalige versie kiest zal de stemmen horen van onder andere Danny Trejo, Jean-Claude Van Damme, Taraji P. Henson, Russell Brand en Michelle Yeoh.

Minions: The Rise of Gru is vanaf 29 juni in de bioscoop te zien.

Minions: The Rise of Gru (2022)
7.2
Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren.
Beeld: Still 'Minions: The Rise of Gru' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop Video'sMinions: The Rise of Gru (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws