Dylan O'Brien speelt de hoofdrol in nieuwe film over de Vietnamoorlog

Dylan O'Brien speelt de hoofdrol in nieuwe film over de Vietnamoorlog
9 juli 2020 om 16:00

Regisseur Peter Farrelly heeft de ster uit The Maze Runner (2014) op de kop getikt voor zijn nieuwste project. Dylan O'Brien speelt de hoofdrol in een nieuwe film over de Vietnamoorlog, gebaseerd op het boek The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War.

O'Brien zou volgens bronnen een flink aantal acteurs achter zich laten die ook auditie deden voor de hoofdrol. Projecten als deze zijn momenteel zeldzaam vanwege de coronacrisis. O'Brien staat vooral bekend om zijn rollen als Stiles in de MTV-serie Teen Wolf (2011–2017) en als Thomas in de Mazerunner-trilogie. Onlangs speelde hij nog in de film The Education of Fredrick Fitzell en hij zal in 2021 te zien zijn in Infinite (2020) en Monster Problems (2021).

Eerder werd al bekend dat Viggo Mortensen zich herenigt met de regisseur van Green Book (2018) voor de film over de Vietnamoorlog. Mortensen zal een ondersteunende rol op zich nemen. Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde leven van John Donohue, die het originele boek schreef en in 1967 New York verliet om in Vietnam tijdens de oorlog op zoek te gaan naar zijn vrienden. Hij trotseerde deze gevaren allemaal om een biertje te drinken met hen.

Met Green Book sleepte regisseur Farrelly drie Oscars binnen, waaronder voor beste film en beste script. Aan de oorlogsfilm werkt nu ook Brian Currie, die het script schreef voor Green Book. Het nieuwe project van Farrelly heeft dus alle ingrediënten voor een grote klapper. Nu helemaal met O'Brien aan boord.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Maze Runner: The Death Cure' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten