'Glee'-actrice vermist na zwemongeluk

'Glee'-actrice vermist na zwemongeluk
9 juli 2020 om 15:00

Naya Rivera, bekend als Santana Lopez in Glee (2009–2015), is vermist. Na een ongeluk tijdens het zwemmen in Lake Piru in Californië, is de actrice niet meer gezien.

De politie bevestigt dat het de Glee-actrice betreft. Ze zijn naarstig op zoek naar Rivera in de omgeving, onder andere met behulp van een helikopter. Ze laten weten dat ze de vermissing momenteel als een mogelijke verdrinkingszaak behandelen.

De actrice was aan het zwemmen met haar 4-jarige zoon. De autoriteiten sloegen alarm nadat het jongetje in zijn eentje drijvend op een gehuurd bootje gevonden werd. Er was geen enkel spoor van de 33-jarige Rivera. Het gaat naar omstandigheden goed met haar zoontje en hij vertelt de politie hoe zijn moeder na het zwemmen niet meer terugkeerde naar de boot. Zodra het dag wordt in Californië hervat de politie de zoektocht.

Rivera speelde van 2009 tot 2015 mee in Glee. Daarna speelde ze in de serie Devious Maids (2013– ) en in de webserie Step Up High Water. Voor haar rol in Glee ontving ze verschillende nominaties voor bijvoorbeeld een Grammy en een Teen Choice Award.

Eerder sloeg het noodlot toe voor twee andere castleden van Glee. Cory Monteith overleed in 2013 aan een gevaarlijke combinatie van heroïne en alcohol. Mark Wayne Salling werd in 2015 veroordeeld voor het bezitten van kinderporno, maar pleegde zelfmoord voor hij de gevangenis in ging.

Glee (2009–2015)
6.7
De serie 'Glee' draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor begint op hun school de fictieve William McKinley High School in Lima in Ohio.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Glee' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities AlgemeenGlee (2009–2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten