'When Calls The Heart' verlengd met een tiende seizoen

'When Calls The Heart' verlengd met een tiende seizoen

When Calls The Heart (2014– ) mag door. Het Amerikaanse Hallmark Channel heeft de serie verlengd met alweer een tiende seizoen. Voor dit nieuwe seizoen zullen er wel wat verandering plaatsvinden, waaronder een nieuwe seriemaker.

Nieuwe seriemaker voor het tiende seizoen

Lindsay Sturman, producent van series als Teen Wolf (2011–2017) en Supergirl (2015–2021), neemt het stokje over van de huidige seriemaker Brian Bird. Details over het nieuwe seizoen zijn nu nog niet bekend.

Er zijn nog veel meer verhalen te vertellen over het leven van de geliefde personages in deze serie en we kunnen niet wachten tot iedereen thuis is om af te stemmen om te zien wat zich ontvouwt.

Lisa Hamilton Daly van Hallmark Channel

Netflix verloor de rechten van meerdere seizoenen

Het negende seizoen, dat overigens nog steeds niet in Nederland is te zien, trok de meeste kijkcijfers van alle vorige seizoenen. De seizoensfinale trok zelfs 2,6 miljoen kijkers. In Nederland moeten we het doen met seizoen 5 en 6. De eerste vier seizoenen verdwenen eind oktober van de streamingdienst omdat Netflix toen de rechten hiervan kwijtraakte. Of deze ooit nog terugkomen, en of seizoen 7, 8 en 9 ook nog te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Maak een account aan op onze website, zet When Calls the Heart in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

When Calls The Heart (2014– )
7.9
Kijk op Netflix • 'When Calls The Heart' draait om de jonge onderwijzeres Elizabeth Thatcher en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen.

Verder zonder Lori Loughlin

Hoewel het grootste deel van de cast terugkeert, zal Lori Loughlin, die we kennen als Abigail Stanton, echter niet terugkeren doordat de actrice betrokken raakte bij het toelatingsschandaal op Amerikaanse universiteiten, zoals is te zien in Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021). Zodra haar bekendheid bij het schandaal naar buiten kwam, besloot Hallmark alle samenwerkingen met haar en haar man te verbreken.

Beeld: Still 'When Calls the Heart' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWhen Calls The Heart (2014– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws