'Virgin River' seizoen 4 over precies een maand op Netflix: alles over de nieuwe afleveringen

'Virgin River' seizoen 4 over precies een maand op Netflix: alles over de nieuwe afleveringen

Over precies één maand kunnen fans van Virgin River (2019– ) eindelijk weer genieten van gloednieuwe afleveringen. Jack en Mel keren in seizoen 4 terug voor een extra lang seizoen. Hieronder lees je alles wat we nu al weten over de nieuwe afleveringen.

Wat staat ons te wachten in Virgin River seizoen 4?

In seizoen 4 van Virgin River weet Mel niet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de realiteit. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De zaken worden nog ingewikkelder door de komst van een knappe nieuwe arts, die in de markt is om zelf een gezin te stichten.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trailer Virgin River seizoen 4

Een trailer zal ons ongetwijfeld meer vertellen over het nieuwe seizoen. Helaas heeft Netflix nog steeds geen trailer uitgebracht van seizoen 4. Hopelijk volgt deze snel.

Nieuwe personages

Tom Butler, bekend van Chesapeake Shores (2016– ), neemt de rol van Sam Sheridan op zich. Sam is de vader van Jack maar ze hebben niet een al te beste band met elkaar. Barbara Polland, die we kennen van Supernatural (2005–2020), kruipt in de huid van ene Melissa. The Cabin in the Woods-acteur Dan Payne is gecast als Nate Brenner. Wie deze Melissa en Nate precies zijn, kunnen we vanaf vandaag zien.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Een extra lang seizoen

Acteurs Benjamin Hollingsworth (Dan) en Colin Lawrence (Preacher) brengen goed nieuws: seizoen 4 zal een langer seizoen worden dan we gewend zijn. Het nieuwe seizoen zal namelijk niet maar tien afleveringen bevatten, zoals de seizoenen voorheen altijd, maar twaalf afleveringen. "Misschien moet je het seizoen nu splitsen over twee dagen," aldus Hollingsworth.

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Over precies één maand is het zover: het vierde seizoen van Virgin River verschijnt woensdag 20 juli op Netflix. Om 09:00 uur 's ochtends komen alle nieuwe afleveringen online op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Ook vijfde seizoen in aantocht

Netflix kondigde ook al een vijfde seizoen aan van Virgin River. De opnames hiervan liepen echter vertraging op. Nu maakt Breckenridge bekend dat de opnames komende juli starten. Een releasedatum van dit vijfde seizoen is echter nog niet bekend. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Maak een account aan op onze website, zet Virgin River in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws