Christian Bale: 'Kate Bush was bijna onderdeel geweest van het Marvel Cinematic Universe'

Christian Bale: 'Kate Bush was bijna onderdeel geweest van het Marvel Cinematic Universe'

De muziek van de Britse zangeres Kate Bush was bijna onderdeel geweest van de aankomende Marvel-film Thor: Love and Thunder (2022). Dat onthult Christian Bale in een interview over de film. Daar voegt hij aan toe dat de scène met de muziek van Bush de final cut niet gehaald heeft.

Bale speelt de rol van Gorr the God Butcher en vertelt dat regisseur Taika Waititi graag een dansscène in de film had gezien. Die scène zou geïnspireerd zijn op de excentrieke stijl van Bush, en natuurlijk begeleid door haar muziek. Maar die scène gaan we dus helaas niet op het witte doek zien.

Taika [Waititi] en ik wilden een hele dans doen, wat er niet van is gekomen, maar we hadden allemaal Kate Bush-achtige dingen waar we aan werkten. Ik denk dat Taika gewoon besefte dat hij het nooit allemaal in de uiteindelijke film zou mogen stoppen.

Christian Bale

De muziek van Kate Bush is sinds een paar weken weer populairder dan ooit. Het nummer 'Running Up That Hill' van haar bekendste album 'Hounds of Love' was te horen in een aflevering van het vierde seizoen van Stranger Things (2016– ) en belandde vervolgens wereldwijd weer in de hitlijsten.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Thor: Love and Thunder is, zonder Kate Bush, vanaf woensdag 6 juli in de bioscoop te zien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws