Netflix deelt eerste beelden van romantische dramafilm 'Purple Hearts'

Netflix deelt eerste beelden van romantische dramafilm 'Purple Hearts'

Netflix heeft vannacht de eerste beelden gedeeld van Purple Hearts (2022), de nieuwe romantische dramafilm van Ben Lewin. De film draait om een atypische relatie die door een tragedie flink onder druk komt te staan.

Cassie is een ambitieuze maar nog niet zo heel succesvolle singer-songwriter en heeft een relatie met Luke, die in het leger zit. Ze zijn nogal verschillend en hebben vaak meningsverschillen, maar besluiten toch te trouwen omdat dat militaire voordelen oplevert voor Luke. Maar is dat wel echt waar het bij de twee om draait? En is hun relatie wel sterk genoeg om een ingrijpende tragedie te overleven? Bekijk de eerste vrijgegeven scène van de film hieronder:

De twee hoofdrollen in de aankomende film worden gespeeld door Sofia Carson en Nicholas Galitzine. Purple Hearts werd geregisseerd door Ben Lewin (Falling for Figaro (2020)) en Elizabeth Allen Rosenbaum (Sneakerella (2022))

Purple Hearts (2022)
6.9
Kijk op Netflix • Ondanks hun verschillen en tegen alle verwachtingen in, worden een aspirant singer-songwriter (Sofia Carson) en een marinier (Nicholas Galitzine) hopeloos verliefd op elkaar.

Purple Hearts is vanaf 29 juli te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Purple Hearts', Mark Fellman via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sPurple Hearts (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws