Nieuw op Netflix: 'The Old Guard' met Charlize Theron

Nieuw op Netflix: 'The Old Guard' met Charlize Theron
10 juli 2020 om 10:45

Het is weer tijd voor een nieuwe knallende Netflix Original-film. De onsterfelijke Charlize Theron en haar bescheiden leger zijn vanaf nu te zien in The Old Guard (2020).

Andy (Theron) is onsterfelijk en werkt al duizenden jaren als huurling samen met haar lotgenoten. Naarmate de wereld moderner wordt, blijkt het steeds moeilijker om in een digitale wereld hun identiteit geheim te houden. Terwijl ze hun nieuwe rekruut Nile (gespeeld door Kiki Layne) inwijden en ook onsterfelijk maken, moeten ze op de vlucht slaan. De wereld is niet klaar voor deze groep met onmenselijke krachten.

Bekijk hier de trailer van The Old Guard:

Naast Theron en Chiwetel Ejiofor die we kennen uit 12 Years a Slave (2013) spelen ook de Nederlandse Marwan Kenzari en de Belgische Matthias Schoenaerts mee. Gina Prince-Bythewood regisseerde de film.

Voor The Old Guard moesten Theron en de cast flink trainen om alle gevechtstechnieken onder de knie te krijgen. "Ik moest vechten als iemand die al 6.000 jaar aan het vechten is en het is erg lastig om zo'n level van perfectie te bereiken," zo legt Theron uit. In de onderstaande video van Netflix zien we hoe deze gevechtstrainingen verliepen:

The Old Guard is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je hier terecht.

The Old Guard (2020)
6.7
'The Old Guard' is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse graphic novel-serie van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Old Guard' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Old Guard (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten