Eerste reacties 'Thor: Love and Thunder' veelbelovend: 'Levendige explosie die het waarmaakt'

Eerste reacties 'Thor: Love and Thunder' veelbelovend: 'Levendige explosie die het waarmaakt'

De eerste reacties op Thor: Love and Thunder (2022) zijn binnen! Critici die de nieuwe Marvel-film al hebben mogen zien brengen vandaag hun eerste reviews naar buiten en die liegen er niet om: de nieuwe Thor-film "weet de verwachtingen waar te maken".

Opnieuw neemt Taika Waititi, die tevens Korg speelt, de regie op zich. Hij redde de Thor-reeks eerder al met Thor: Ragnarok (2017). De regisseur lijkt met de nieuwe film ditzelfde succes achterna te gaan. Volgens verschillende journalisten is de nieuwe film top en weet deze de verwachtingen waar te maken.

Vooral Christian Bale ontvangt veel lof over zijn vertolking van Marvel-schurk Gorr the God Butcher. Zo schrijft Kirsten Acuna van Insider dat hij "fenomenaal dreigend" is en "een van de griezeligste Marvel-schurken die we ooit op het scherm hebben gezien". Daarnaast wordt de film vooral geprezen om de humor. Volgens Eric Italiano is Thor: Love and Thunder zelfs de grappigste film in het Marvel-universum.

Naast Christian Bale introduceert Thor: Love and Thunder ook Russell Crowe als Zeus. Natalie Portman keert daarnaast terug als Jane Foster, die in de nieuwe film zal veranderen in Mighty Thor. Chris Hemsworth neemt uiteraard de hoofdrol op zich als Thor. De nieuwe Marvel-film draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.7
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws