Eerste trailer te zien van waargebeurde oorlogsfilm 'White Bird', het vervolg op 'Wonder'

Eerste trailer te zien van waargebeurde oorlogsfilm 'White Bird', het vervolg op 'Wonder'

Helen Mirren en Gillian Anderson schitteren later dit jaar in White Bird: A Wonder Story (2022), een gloednieuwe oorlogsfilm over het waargebeurde verhaal van een jong joods meisje in Frankrijk, tevens het vervolg op de veelgeprezen dramafilm Wonder (2017). Vandaag is alvast de eerste trailer te zien.

Het vervolg volgt Julian (Bryce Gheisar), die worstelt om bij de groep te horen sinds hij van zijn vorige school werd gestuurd voor zijn behandeling van Auggie Pullman, het jongetje in Wonder. Om Julians leven te helpen veranderen, vertelt de grootmoeder van de jongen (Helen Mirren) hem over haar eigen verhaal: toen ze als jong joods meisje (Ariella Glaser) in het door de Nazi's bezette Frankrijk werd beschermd tegen gevaar door een jongen (Orlando Schwerdt).

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wonder-schrijver R.J. Palacio. Het vervolg wordt geregisseerd door Marc Forster, bekend van Finding Neverland (2004), The Kite Runner (2007) en Christopher Robin (2018).

White Bird: A Wonder Story draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.

White Bird: A Wonder Story (2022)
In 'White Bird' heeft Julian (Bryce Gheisar) moeite om erbij te horen op zijn nieuwe school sinds hij van zijn vorige school is weggestuurd vanwege pestgedrag.
Beeld: Still 'White Bird: A Wonder Story' via Lionsgate
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopWhite Bird: A Wonder Story (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws