'Euphoria'-actrice heeft rol te pakken in 'The Hunger Games'-prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'

'Euphoria'-actrice heeft rol te pakken in 'The Hunger Games'-prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'

Afgelopen mei werd officieel bekendgemaakt dat Tom Blyth de rol van de jonge president Snow zal vervullen in de The Hunger Games-prequel, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023). Later die maand werd ook aangekondigd dat Rachel Zegler en Josh Adrés Rivera zich bij de cast zullen voegen. Per vandaag komt daar een nieuwe ster bij: Hunter Schafer uit de hitserie Euphoria (2019– )

Schafer zal in de huid kruipen van de nicht van president Snow. Zij adviseert hem overal in, zoals in zijn rol als mentor maar ook tot diep in de kern van zijn morele kompas. Dit personage, dat uiteindelijk styliste wordt in The Hunger Games, werd oorspronkelijk gespeeld door Eugenie Bondurant.

In een officieel persbericht van Lionsgate wordt verder nog bekendgemaakt dat ook Jerome Lance in de film te zien zal zijn als Marcus, Ashley Liao als Clemensia Dovecote, Knox Gibson als Bobbin, Mackenzie Lansing als Coral, Aamer Husain als Felix Ravinstill, Nick Benson als Jessup, Laurel Marsden als Mayfair Lipp, Lilly Cooper als Arachne Crane, Luna Steeples als Dill en Hiroki Berrecloth als Treech.

De film is gebaseerd op het boek The Ballad of Songbirds and Snakes, geschreven in 2019 door Suzanne Collins. Het verhaal volgt de jonge president Snow nog voordat hij president van Panem wordt.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)
Deze prequel van 'The Hunger Games' zal zich richten op een 18-jarige Coriolanus Snow, jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden.
Beeld: Still 'The Ballad of Songbirds and Snakes' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Bioscoop HBO MaxThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)Euphoria (2019– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws