Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 25, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 25, 2022)
24 juni 2022 om 15:48

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo is vanaf deze week de gloednieuwe actiekomedie The Man from Toronto (2022) te zien en kijk je nu naar actiethriller Way Down (2021). Ook voegt Netflix de ontroerende dramafilm Herself (2020) toe. Vanaf morgen (zaterdag) zijn ook actiefilms The Limit Of (2018) en Uklad Zamkniety (2013) te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.0
  Kijk op Netflix • Film over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie.
 2. 6.8
  Kijk op Netflix • Wanneer een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken.
 3. 6.4
  Kijk op Netflix • De centrale bank van Spanje is een ondoordringbare bank. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en niemand weet iets over het technische systeem van de kluis.
 4. 5.8
  Kijk op Netflix • Teddy (Kevin Hart) is een man uit New York die denkt dat hij in zijn Airbnb incheckt, maar niets blijkt minder waar.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Way Down' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws