Netflix neemt een kijkje achter de schermen met 'Stranger Things'-setontwerper

Netflix neemt een kijkje achter de schermen met 'Stranger Things'-setontwerper

Met de laatste twee afleveringen in het vooruitzicht, komt er deze zomer nog een eind aan de avonturen van Stranger Things (2016– ). Wie na jaren kijken benieuwd is hoe het er aan de andere kant van de camera uitziet, wordt op zijn wenken bediend. De setontwerper van Stranger Things, Chris Trujillo, neemt ons mee achter de schermen en praat ons helemaal bij. De video is nu te zien.

Trujilo laat de constructie zien van het Creel huis dat we in de serie zowel in nieuwstaat als in vervallen staat zien. Ook de beroemde videotheek komt voorbij. Zonder te weten dat de videotheek uiteindelijk een belangrijke rol zou spelen, werd alles op alles gezet om de set er fantastisch uit te laten zien. Trujilo zelf is er in het bijzonder over te spreken. Uiteindelijk kunnen ook een paar interessante details over de door Eleven bedachte Upside Down niet ontbreken. Benieuwd naar meer weetjes, bekijk dan nu onderstaande video.

Het eerste deel van het vierde seizoen is nu te zien op Netflix. De laatste twee afleveringen van Stranger Things, volume 2, zijn vanaf 1 juli te zien op Netflix.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix/Tina Rowden
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws