Ezra Miller beschuldigd van het huisvesten van kinderen op boerderij met wapens en marihuana

Ezra Miller beschuldigd van het huisvesten van kinderen op boerderij met wapens en marihuana

The Flash-acteur Ezra Miller heeft zich opnieuw in de problemen gewerkt. Na de diverse aanklachten die al gedaan zijn over onwenselijk gedrag, wordt de acteur er nu ook van beschuldigd jonge kinderen te huisvesten in onveilige omstandigheden.

Miller zou een moeder van 25 en haar drie jonge kinderen hebben ondergebracht op een boerderij in Vermont, de Verenigde Staten. De vader van de kinderen en anderen die weten waar het gezin verblijft, maken zich zorgen over hun veiligheid. Er zouden wapens rondslingeren in het huis. Een van de kinderen zou zelfs een kogel hebben opgeraapt en in haar mond hebben gestopt. Er is zelfs bewijsmateriaal geleverd, videobeelden, waarop minstens acht wapens te zien zijn die zomaar in de huiskamer liggen. Daarnaast zou Miller marihuana gebruiken in het slecht geventileerde huis in het bijzijn van de kinderen en zou er ook nog een wietkwekerij zijn op het terrein.

De moeder van de kinderen lijkt minder onder de indruk. Zij beweert dat de acteur haar geholpen heeft aan een veilige omgeving voor de kinderen. Naar eigen zeggen is ze nu eindelijk uit handen van haar gewelddadige en misbruikende ex.

Ezra's huis is een veilige haven voor ons. Vuurwapens bedoeld voor zelfverdediging zijn opgeslagen in een deel van het huis waar de kinderen niet bij kunnen. Mijn kinderen kunnen zich nu beter ontspannen door de veiligheid en koestering die Ezra ze biedt.

De vrouw en haar kinderen wonen sinds half april op de boerderij. Miller ontmoette het gezin eerder die maand in Hawaii, waar de acteur tot twee maal toe werd gearresteerd. De eerste keer voor wanordelijk gedrag en intimidatie in een bar en de keer daarop voor mishandeling.

De vader van de drie kinderen claimt dat zijn ex zonder zijn toestemming de kinderen mee heeft genomen naar Hawaii, daarna heeft hij ze nooit meer gezien. Millers woordvoerders weigerden commentaar te geven op de situatie.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws