Deze 13 veelbelovende blockbusters zijn dit jaar nog te zien

Deze 13 veelbelovende blockbusters zijn dit jaar nog te zien

We zijn al op de helft van 2022 en hebben al vele topfilms mogen zien dit jaar. Toch staat ons nog genoeg nieuws te wachten de komende maanden. Van het langverwachte Avatar-vervolg tot binnenkort de nieuwe Thor-film: deze 13 onderstaande blockbusters komen dit jaar nog uit in de bioscoop.

Andere handige bioscoop-pagina's:

1 Thor: Love and Thunder

6 juli 2022

Thor: Love and Thunder (2022)
6.7
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Afbeelding via The Walt Disney Company
Afbeelding via The Walt Disney Company

2 Bullet Train

4 augustus 2022

Bullet Train (2022)
7.5
In 'Bullet Train' zien we Ladybug (Brad Pitt), een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.

3 Nope

11 augustus 2022

Nope (2022)
7.5
De inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië zijn getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.
Afbeelding via Universal Pictures
Afbeelding via Universal Pictures

4 After Ever Happy

25 augustus 2022

After Ever Happy (2022)
4.0
In 'After Ever Happy' worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

5 Beast

25 augustus 2022

Beast (2022)
7.2
Dr. Nate Daniels (Idris Elb) is sinds kort weduwnaar. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley).

6 Where the Crawdads Sing

1 september 2022

Where the Crawdads Sing (2022)
7.1
'Where the Crawdads Sing' vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

7 Halloween Ends

13 oktober 2022

Halloween Ends (2022)
Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen.

8 Black Adam

19 oktober 2022

Black Adam (2022)
Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg - en net zo snel gevangen werd genomen - is Black Adam (Dwayne Johnson) bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

9 Devotion

27 oktober 2022

Devotion (2022)
1950, Koude Oorlog. Twee jonge mannen Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors) worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid binnen de marine.

10 Amsterdam

3 november 2022

Amsterdam (2022)
Een drietal vrienden zijn in de jaren 30 getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld.

11 Black Panther: Wakanda Forever

9 november 2022

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
De natie van Wakanda moet opboksen tegen de wereldmachten terwijl ze rouwen om het verlies van hun koning T'Challa.

12 Avatar: The Way of Water

14 december 2022

Avatar: The Way of Water (2022)
'Avatar: The Way of Water' speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.
Afbeelding via The Walt Disney Company
Afbeelding via The Walt Disney Company

13 Shazam! Fury of the Gods

21 december 2022

Shazam! Fury of the Gods (2022)
In 'Shazam! Fury of the Gods' wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam!

Benieuwd wat er nog naast al deze blockbusters nog meer op de planning staat? Bekijk hier onze pagina Binnenkort in de bioscoop.

Beeld: Still 'Avatar: Way of Water' via The Walt Disney Company

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Bioscoop

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws